Mies 30+

10 vuoden kansainvälinen ura ohi, elämänsuunta hukassa, hankala tilanne parisuhteessa, haaveita omasta perheestä ja lapsista. Hakeuduin terapiaan selvittämään ahdistusta ja tuskaista oloani. Ymmärsin pian, että elin pelko-ohjattua elämää, vailla rohkeutta, intoa, energiaa ja hyvinvointia. Homoseksuaalina miehenä perhekeskeisyyden pohtiminen on ollut kivulias aihe avata. Kansainvälisiltä areenoilta kotiutuminen on tuonut omat haasteensa. Ison terapiaprosessini myötä ajatteluni selkeytyi ja voimaantui. Edellinen suhde päättyi, uusi prosessi käynnistyi, rakensin ajatteluani, itsetuntoani ja omaa osaamistani uudelleen. Muutostornadon myötä sain elämääni upean kumppanin, pieniä lapsia, sekä lemmikkejä.

Eikä siinä vielä kaikki; löysin itsestäni yrittäjän ja asuntosijoittajan. Yhtiökumppanini kanssa viemme määrätietoisesti eteenpäin bisnestä, joka kantaa. Ratkaisukeskeisen terapian avulla löysimme bisnekselle myös upean nimen ja ideologian. Olen ikuisesti kiitollinen Suomen Terapiatalon Silva Hatakalle, joka on terapeuttina ihme-ammattilainen. Hänen luonaan korjasin, eheydyin ja rakennuin.

Tämä palaute on kirjoitettu juuri lasten mentyä nukkumaan. Kumppanini ja koirat tuhisevat vieressä. Meditaatiomusiikki soi ja elämä on <3

« Takaisin