Nainen 30+

10 vuotta sitten toivoin mahdollisuutta terapiaan, puhua jollekin ihmiselle joka ei tunne minua eikä tuomitse minua. Silloin en saanut kaipaamaani apua, yritykset pysähtyivät aina alkumetreille kun oikeaa tahoa ei löytynyt. Viime vuonna läheiseni aloitti terapian ja suositteli minulle myös terapiaa koska oli vuosia seurannut taisteluitani vierestä. En tarttunut tähän koska kuvittelin että olin jo niin hyvässä matkassa ja selviytynyt koettelemuksistani, että terapiasta ei ole minulle hyötyä.

Kuinka väärässä olinkaan. Onneksi jokin sai minut kuukautta myöhemmin pyytämään tätä terapeutin numeroa uudestaan. Mahdollisuus nopealla aikataululla järjestettyyn alkukartoitukseen ja terapian aloitukseen olivat minun onneni. Jos olisin joutunut taas samaan päättömien teiden ja yritysten tielle kuin 10 vuotta sitten, olisin kaukana siitä mitä tänä päivänä elämäni on. Terapiaprosessi on sujunut hyvään tahtiin koska olin jo sinne tullessani valmis muutokseen, valmis ottamaan elämäni takaisin itselleni, valmis olemaan onnellinen. Olin jo tehnyt itsenäisesti työtä tämän eteen mutta oikeiden ”työvälineiden” puutteen takia kiersin ympyrää.

Olemme tehneet yhdessä terapeutin kanssa kokonaisvaltaisen korjausprosessin elämäni kaikilla osa-alueilla näiden kuukausien aikana. Tämä ei vaatinut niinkään verta, hikeä eikä kyyneliä kuten luulin vaan enemmänkin yllätykseni ironista naurua, hampaiden kiristelyä, oivalluksia, rohkeutta ja uskoa. Vielä on työtä mutta tänä päivänä minulla on täysi usko siihen että ne viimeisetkin ”arvet” minussa menettävät merkityksensä ja saavutan päämääräni ja löydän rauhan sisältäni ja olen täten löytänyt onnellisen naisen elämän avaimen! En ole narsistin uhri, olen huikean matkan tehnyt nainen jolla on elämänsä parhaat vuodet edessä!

« Takaisin